کردستان/جشنواره منابع طبیعی و رسانه بستری برای عمومی کردن فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان در آیین اختتامیه این جشنواره گفت: دومین چشنواره رسانه و منابع طبیعی بستر مهمی است تا حفاظت از عرصههای طبیعی به فرهنگ عمومی جامعه تبدیل شود.
به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- بهزاد شریفیپوراظهار کرد: از شئون بارز استقلال هر کشوری امنیت زیستی و غذایی است که بر حفاظت از منابع پایه استوار است.
وی افزود: بالاترین رسالت کارکنان ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری، حفظ منابع پایه یعنی آب، خاک، هوا و پوشش گیاهی است که به عنوان ثروت جامعه به شمار می رود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان ادامه داد: بهره برداری غلط و نادرست، دست اندازی زمین خواران و قاچاقچیان چوب به منابع از جمله چالشهای منابع طبیعی است.
وی با بیان اینکه جنگلبانان در خط مقدم حفاظت از زیست بوم هستند، یادآور شد: جنگلبانان و حافظان عرصههای طبیعی علاوه بر خدمت به خلق خدمت به طبیعت را در سرلوحه کارهای خود قرار دادهاند.
شریفیپور با اشاره به اینکه از مساحت ۲میلیون و ۹۰۰هزار هکتاری کردستان، بیش از ۶۰درصد را عرصه های طبیعی تشکیل میدهد، تاکید کرد: این عرصه گسترده نیازمند حمایت همه مردم از اقشار مختلف است.
اجرای طرح های مرتعداری، آبخیزداری، جنگلکاری و طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در چهار سال از جمله برنامههای منابع طبیعی بود که مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری به آن اشاره کرد.
شریفیپور ابراز امیدواری کرد این طرح ها، اندکی از چالشهای زمین در زمینه تخریبهای انجام گرفته التیام دهد.
وی با قدردانی از خبرنگاران کردستان برای حضور فعالانه در دومین جشنواره رسانه و منابع طبیعی گفت: ۱۷۲اثر در طول فراخوان به دبیرخانه این جشنواره رسید که ۱۲۳اثر منتخب شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان تاکید کرد: این جشنواره در تبیین و اشاعه فرهنگ منابع طبیعی تاثیر بسزایی دارد.
حفظ منابع طبیعی نیازمند بهرهگیری از هنر رسانه است
استاندار کردستان گفت: تبدیل فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی به گفتمان غالب جامعه نیازمند هنر رسانهها است.
اسماعیل زارعیکوشا روز یکشنبه در مراسم اختتامیه دومین جشنواره رسانه و منابع طبیعی استان کردستان در سنندج اظهار کرد: تخریب، دستاندازی، پایمال کردن زمین منابع طبیعی و از بین بردن حیوانات، در قران کریم مصداق فساد معرفی شده است.
وی با تاکید بر نهادینه کردن حفظ و حراست از ثروتهای ملی و خدادادی در جامعه و تبدیل آن به گفتمان عمومی، تاکید کرد: این هنری است که رسانهها در آن پیشتاز هستند چرا که موثرترین، گویاترین، ماندگارترین و اثربخشترین کارکرد را دارند.
استاندار کردستان از اصحاب رسانه استان خواست برای انتشار آثار برگزیده این جشنواره وارد عرصه شوند تا اثربخشی آن در جامعه ملموس باشد.
زارعیکوشا با بیان اینکه همه مردم به ویژه مسوولان وظیفه بزرگی نسبت به آیندگان بر عهده دارند، افزود: ما مسوولان در برابر کسانی مورد محاسبه قرار می گیریم که عملکرد ما در زندگی آنان اثرگذار بوده و آن هم نسل آینده است.
استاندار کردستان اضافه کرد: در این مسیر با برنامهریزی درست باید به این واقعیت اعتقاد داشته باشیم که رسانه مهمترین ابزاری است که میتواند به فرهنگ سازی حفاظت از منابع طبیعی کمک کند.
زارعیکوشا به مردم و مسوولان توصیه کرد برای پیشتازی کردستان در برنامههای ملی تلاش کنند تا کارکرد موفقی را شاهد باشیم و دین خود را به سالمسازی فضای طبیعی ادا کنیم.
استاندار کردستان تاکید کرد: در فرصت چهار ساله قرار است یک میلیارد درخت در طرح مردمی کاشت درخت کاشته شود که سهم استان ۱۲میلیون اصله است و عزم جدی میطلبد.
زارعیکوشا یادآور شد: مجموعه کارشناس و کاربلدی در کردستان در حوزه منابع طبیعی داریم که به اثربخشی طرحهای اجرایی انجامیده است و امیدواریم با اهتمام مردم استان که دغدغه منابع طبیعی دارند، شاهد رشد شاخصها باشیم.
وی از طراحی کارهای بزرگ در حوزه منابع طبیعی در استان خبر داد و گفت: با عملیاتی شدن این طرح بزودی یک کار ماندگار ملی در استان به ثبت میرسد.
۱۷۲اثر به دومین جشنواره رسانه و منابع طبیعی استان کردستان ارسال شده بود که در آیین امروز از برگزیدگان قدردانی شد.
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |