نیازمند اختصاص منابع مالی برای اجرای طرح های آبخیزداری هستیم

تاریخ انتشار : 1402/08/01 - ساعت انتشار: ١٠:٥٠ - گروه خبری : اخبار استان

معاون آبخیزداری اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان از نیازمندی این معاونت در اجرای طرح های مطالعاتی آبخیزداری صورت گرفته در سطح استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان، حسین یاری، امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران استان با بیان اینکه بر اساس دستورالعمل اخیر مدیریت بحران استان نسبت به اجرای تدابیر لازم برای آمادگی بهتر در بارش‌های پاییزی امسال اقدام نموده‌ایم، افزود: تمامی بندهای خاکی و طرح‌های آبخیزداری استان به منظور ورود روان‌آب های ناشی از بارندگی‌های امسال آمادگی لازم را دارند و نگرانی خاصی در این مناطق نداریم، عمده نگرانی ما در مناطقی است که هنوز عملیات اجرایی آبخیزداری صورت نگرفته و امید است با تزریق اعتبارات بتوانیم در سال‌های آتی نسبت به اجرای طرح‌های آبخیزداری اقدام نمائیم.

 

به گفته معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان، پروژه‌های آبخیزداری سال ۱۴۰۲ قرار است در سطح حوضه‌های شهرستان اصفهان، فریدون‌شهر، سمیرم، تیران و کرون، چادگان، خوانسار، گلپایگان و خور و بیابانک اجرا شود که برای اجرای این طرح ها نیازمند اختصاص اعتبارات لازم هستیم.

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، در خصوص اجرای طرح آبخیزداری در روستای نهوج اردستان که سال گذشته دچار سیلاب شد نیز گفت: 5 میلیارد تومان از اعتبارات ملی و 4 میلیارد تومان از اعتبارات استانی به طرح مطالعاتی آبخیز این منطقه اختصاص یافته و به زودی با انتخاب پیمانکار که از طریق مناقصه صورت می‌پذیرد، شاهد آغاز عملیات اجرایی آبخیزداری این منطقه خواهیم بود.


کاهش 30 درصدی شدت سیلاب در صورت وجود پوشش گیاهی

حسینعلی نریمانی معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان در جلسه ستاد مدیریت بحران استان نیز گفت: طبق مطالعات صورت گرفته وجود پوشش گیاهی می‌تواند به کاهش 30 درصدی شدت سیلاب منجر گردد و در همین راستا اهمیت وجود پوشش گیاهی بیش از هر زمان دیگر در سطح استان دیده می‌شود.

وی افزود: در طرح کاشت مردمی یک میلیارد درخت در کشور ، سهم استان اصفهان کاشت 20 میلیون نهال و بذر در مدت 4 سال خواهد بود و بر این اساس تاکنون 2 میلیون و 504 هزار اصله نهال تولید و 1 میلیون و 500 هزار بذر نیز کاشته خواهد شد که نیازمند مشارکت بهتر دستگاه‌های اجرایی هستیم.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان به مذاکرات ، مکاتبات و انعقاد تفاهم نامه‌های صورت گرفته با دستگاه‌ها و مراکز نظامی اشاره کرد و افزود: با این وجود تاکنون همکاری لازم با این اداره کل صورت نپذیرفته و در صورتی که کشور در اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد نهال در کشور موفق عمل نکند و به تعهد خود به کنوانسیون های جهانی پایبند نباشد، با مشکلات فراوان به ویژه در مباحث صادراتی و وارداتی روبرو خواهد شد.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج