زراعت چوب در ۲۰۰ هکتار از اراضی کهگیلویه و بویراحمد انجام می‌شود

تاریخ انتشار : 1400/08/05 - ساعت انتشار: ١٠:٤٨ - گروه خبری : اخبار قدیمی

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: امسال ۲۰۰ هکتار زراعت چوب در عرصه های ملی و زمین های کشاورزی این استان انجام می شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: امسال ۲۰۰ هکتار زراعت چوب در عرصه های ملی و زمین های کشاورزی این استان انجام می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جنگل ها و مراتع به نقل از ایرنا- غلام حسین حکمتیان اصل اظهار کرد: از این میزان۱۲۰ هکتار در عرصه های ملی و ۸۰ هکتار در زمین های کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد پیش بینی شده است. 

وی تاکید کرد:صاحبان زمین های زراعی آبی در مناطق سردسیر و گرمسیر می توانند برای دریافت نهال و بهره مندی از تسهیلات بانکی ارزان قیمت طرح زراعت چوب به اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان محل اجرای طرح مراجعه کنند.

حکمتیان اصل بیان کرد: به ازای هر هکتار زمین یکهزار و ۳۰۰ اصله نهال رایگان در اختیار بهره برداران قرار می گیرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه هر اصله نهال چوب بین هشت تا ۱۵هزار تومان در بازار به فروش می رسد ابراز کرد: هزینه اصلی زراعت چوب تامین نهال است بنابراین سود خوبی عاید بهره برداران می کند.

حکمتیان اصل تاکید کرد: همچنین به ازای هر هکتار زراعت چوب هفت میلیون تومان تسهیلات بانکی ارزان قیمت با سه سال دوره تنفس  به متقاضیان پرداخت می شود.

وی با اشاره به خرید تضمینی چوب پس از طی شدن دوره پنج ساله عنوان کرد: چوب صنعتی پر درآمد و در عین حال فرصتی برای حفظ جنگل های زیبای زاگرس از پدیده غیرقانونی قاچاق چوب است.

حکمتیان اصل ابراز کرد: گونه هایی مانند صنوبر در مناطق سردسیری و اوکالیپتوس در مناطق گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد امکان کاشت دارد.

هر اصله درخت صنوبر پنج تا هشت ساله به طور میانگین ۳۰۰ تا ۳۵۰ کیلوگرم وزن دارد و در هر هکتار تا چهار هزار اصله نیز کاشته می‌شود.

امروزه با افزایش جمعیت کشور و نیاز بیشتر مردم به چوب، کاشت گونه‌های سریع رشد مثل صنوبر و یا کاشت گونه‌های چند منظوره مثل اکالیپتوس و یا حتی گونه‌های میوه ده مانند فندق و همچنین گونه‌هایی مانند اقاقیا با هدف تولید گل برای زنبورداری، زیباسازی فضای شهری و روستایی افزون بر تولید محصولات جنبی به تولید چوب نیز منجر می‌شود.

گفتنی است در کهگیلویه و بویراحمد ۸۷۱ هزار هکتار جنگل وجود دارد.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here