بررسی عملکرد منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویر احمد در بیست و نهمین جلسه برنامه اجرایی سال 1400

تاریخ انتشار : 1400/08/26 - ساعت انتشار: ١٩:٠٧ - گروه خبری : اخبار قدیمی

در بیست و نهمین جلسه ستاد بررسی عملکرد برنامه اجرایی سال 1400، اقدامات منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد مورد بررسی قرار گرفت.

در بیست و نهمین جلسه ستاد بررسی عملکرد برنامه اجرایی سال 1400، اقدامات منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی سازمان جنگل‌ها، عصر روز چهار شنبه، بیست و نهیمن جلسه بررسی عملکرد برنامه اجرایی سال 1400 با حضور دکتر مسعود منصور معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور و مدیران عضو ستاد در محل سالن جلسات این سازمان برگزار و عملکرد منابع طبیعی و آبخیزداری استان کهگیلویه و بویراحمد در بخش های مختلف اجرایی  مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان جنگل ها، دکتر مسعود منصور دراین جلسه گفت: اینکه در این جلسات توفان فکری ایجاد می شود و کارهای انجام شده به چالش کشیده می شود صرفاً به این جهت است که مشکلات موجود شناسایی و نسبت به انجام آن اصلاحات صورت گیرد.

 

او افزود: استان کهگیلویه در حوزه زاگرس بیش از 50 درصد اراضی آن جنگلی است و اگر بسیج شویم و نگذاریم درختی قطع شود و یا جنگل از  آفات و امراض در امان بماند بزرگترین کار را انجام داده ایم.
وی در ادامه ارتباط مستمر ستاد سازمان با منابع طبیعی استان ها را خواستار شد و خاطر نشان کرد: همه بخش های فنی باید برای ارزیابی و نظارت کارهای منابع طبیعی به استان ها عزیمت و اشکالاتی که در انجام فعالیت ها وجود دارد شناسایی نمایند تا کارها بخوبی پیشرفت داشته باشد.

**دغدغه اصلی حفظ جنگل است
رییس سازمان جنگل ها گفت: در حوزه جنگل های زاگرس تولید زغال مسلئه مهم است و بهترین درختان بلوط قطع می شوند تا به زغال تبدیل شوند، از این جهت رویکرد ما در این بخش که از اولویت های اصلی قلمداد می شود تشدید اقدامات حفاظتی برای صیانت و حفظ جنگل است.
مسعود منصور همچنین گفت: در کهگیلویه زمینه مشارکت مردمی مناسبی وجود دارد و لازم است منابع طبیعی استان این فرصت را برای جنگل کاری اقتصادی با مردم فراهم نماید.
وی نقش خیرین در منابع طبیعی را مهم دانست و از مسئولین منابع طبیعی استان خواست از ظرفیت خیرین در پویایی و پایداری منابع طبیعی استفاده نماید.

مسئول اول منابع طبیعی کشور استفاده از فناوری های نوین نظیر؛ دوربین و بی سیم برای حفاظت بهینه از جنگل در کهگیلویه را بسیار ضروری و لازم دانست و افزود: در آتش سوزی جنگل ها که سال گذشته در منطقه خاییز گچساران اتفاق افتاد، ارتباط موبایلی امداد رسانان با نیروهای میدانی اطفای حریق کاملاً قطع شده بود و سیستم رادیویی بی سیم می تواند در اینگونه مواقع بسیار ثمر بخش و کارا باشد.

**نثار فاتحه به روح بلند البرز زارعی
مسعود منصور سرانجام در این جلسه به روح بلند البرز زارعی فعال و دوستدار محیط زیست و منابع طبیعی که جان عزیزش را برای نجات جنگل خاییز از دست داد درود فرستاد و افزود: نامگذاری مرکز پایش اطفای حریق سازمان جنگل ها بنام البرز زارعی کوچکترین کاری است که سازمان جنگل ها در مقابل این جانثار عزیز منابع طبیعی انجام داده است. 

در این جلسه غلامحسین حکمتیان مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کهگیلیویه و بویر احمد در گزارشی عملکرد منابع طبیعی استان را در بخش های مختلف ارائه کرد و افزود: در زمینه  گیاهان دارویی ظرفیت قابل توجه ای در استان وجود دارد و اگر صنایع تبدیلی ایجاد شود، محصولات جنگل و مرتع می تواند زمینه شکوفایی و حفاظت از منابع طبیعی را فراهم نماید.
وی گفت: امسال 180 هزار اصله نهال در نهالستان های استان تولید شده اما این مقدار برای توسعه زراعت چوب کافی نیست.
حکمتیان به وجود 12 پارک جنگلی در سطح استان اشاره کرد و گفت: مقدمات احاله مدیریت این پارک ها و همچنین نهالستان ها به مردم و جوامع محلی فراهم شده است.  

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here